Är det dags för köksrenovering i Bromma?

Känner du att det är dags att renovera husets hjärta, köket? Vårt företag utför köksrenovering i Bromma och hjälper dig gärna. En köksrenovering är en omfattande process som måste utföras noga. Alla detaljer måste klaffa för att du ska få ett fint kök av hög kvalité där du ska kunna laga mat, läsa läxor med barnen och umgås med familj och vänner.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi ordnar allt i din köksrenovering. Ta på dig förklädet och låt oss sköte resten.
Gasspis eller elektrisk spis? Oavsett vad du föredrar kan vi ordna det.
Förvaring för alla dina köksmaskiner? Vi ordnar det också!
Du kan välja vilka vitvaror du vill när vi renoverar ditt kök.

Smidig helhetslösning för din köksrenovering

Letar du efter en seriös byggfirma i Bromma som snabbt och smidigt utför en köksrenovering. Vi hjälper dig med allt från offert till färdigbyggt kök. Som specialister på köksrenovering har vi full koll på allt som behöver ordnas, från rivning av ditt gamla kök till montering av det nya. 

Vi erbjuder dig en komplett tjänst som är utformad utefter de behov som just du och ditt kök har. En högkvalitativ köksrenovering behöver inte vara kostsam. Vi ger dig en konkurrenskraftig och prisvärd offert för din köksrenovering i Bromma. På så sätt kan du renovera tidigare än vad du kanske tänkt från början.

Våra kunniga medarbetare är pålitliga och har lång erfarenhet av att köksrenovering i Bromma och dess närområden. Vi tar fullt ansvar för all renovering och utför den på ett tryggt och säkert sätt. 

Kakelsättning, elarbeten, val av nytt kök, bortforsling av det gamla, rivning och rörmokeri ingår givetvis i vår service. Våran helhetslösning är smidig och du slipper vänta allt för länge på att ditt nya kök ska bli färdigt medan din köksrenovering pågår.

Köksrenovering i Bromma ger dig stans finaste kök

Om du vill utföra en köksrenovering i ditt hem hjälper vi dig. Vi har koll på allt du behöver veta och vi står redo att svara på alla dina frågor inför renoveringen. Du kan få rådgivning om vilket kök du ska välja samt hur det på bästa sätt kan konstrueras. Det är nämligen mycket som ska ingå och få rum i ett nytt kök. Köksluckor, spishäll, kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, köksmaskiner, köksblandare och liknande ska allt väljas ut. Dessutom måste allt från köksluckornas handtag och knoppar till belysning, kakelplattor och fogfärg väljas. 

Att vi hjälper dig med allt från val av kök till installation är inte så konstigt. Vi utför din köksrenovering med ett enda mål – att få glada och nöjda kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss. Med vetskapen om att du anlitat ett pålitligt och seriöst byggföretag kan du sova gott om natten ända fram till dess att din köksrenovering är färdig. 

Bra service är något vi värdesätter högt. Vi tummar inte på vår service och leverans utan detta är snarare högprioriterat. Service, resultat och förmånligt pris är något som verkar som en ledstjärna i vårt företag.

Renovera hemmets hjärta med oss

Köket är en av de viktigaste platserna i ditt hem. Det är här du samlas med din familj varje kväll för att äta middag och prata om hur dagen varit. Viktiga beslut ska fattas och veckorna ska planeras. Dessutom ska det lagas riktigt mycket mat. Vi vet hur viktigt det är att ditt kök är funktionellt och välplanerat. Vi vet hur nära köksvasken din spis bör sitta och hur hög en diskbänk bör vara. Vi vet också hur viktigt det är med bra förvaring för all mat och alla köksmaskiner. Att vi vet allt detta är inte så konstigt, vi är nämligen specialister på allt som har med kök att göra.

Tidsplan och offert för din köksrenovering

Tillsammans med dig utför vi inte bara en köksrenovering, vi skapar även ditt drömkök. Om du beställer en köksrenovering av oss planerar vi kökets utformning och funktionalitet tillsammans. Vi ger dig en offert och en tidsplan för köksrenoveringen. På så sätt får du direkt en uppfattning om hur mycket ditt kök kommer kosta att bygga samt hur lång tid det förväntas ta. Ju bättre vi planerar tillsammans desto smidigare går det och desto nöjdare blir du med ditt resultat.

Designa ditt drömkök

Om du vill renovera ditt kök i Bromma, då vet du säkert hur många olika val av kök det finns. Bara att ta det första steget med att välja vilket kök du vill ha kan kännas stort. Hur mycket skiljer egentligen kvalitén och hur hållbara är de olika köken?

Allt detta kan vara svårt att skapa sig en uppfattning om som nybörjare på köksrenoveringar. Vi hjälper dig dock med allt vi kan. Kanske vill du inte ha ett komplett, färdigbeställt kök utan vill designa och skapa lite själv.

Som byggföretag kan vi givetvis även hjälpa dig att platsbygga ett kök. Du får du ett mer individuellt och personligt kök, skapat efter just dina krav och behov. Kanske vill just du ha en stor köksö med ett specifikt utseende. Vi skapar en ritning för köket och mäter så att alla mått stämmer.

Vi håller ditt hem rent under renoveringen

När vi utför din köksrenovering kommer vi att arbeta så snabbt och smidigt som möjligt. Vårt mål är att du inte ska bli allt för störd av vårt arbete, samtidigt som vi såklart syns och hörs när vi befinner oss i ditt hem. Våra elektriker, målare, rörmokare och plattsättare har alla gott om utbildning och erfarenhet och vet hur de säkert utför din köksinstallation. Alla vet exakt vilket arbete de ska utföra och när de ska utföra det. Alla arbetar tillsammans i ett samspel. 

Ett av målen med vår köksrenovering är att vi inte ska smutsa ner ditt hem. Vi jobbar därför noggrant med att inte smutsa ner mer än nödvändigt, samt att byggdamm och annat inte ska sprida sig till ditt övriga hem.

Boka din köksrenovering i Bromma redan idag

Aldrig tidigare har det varit så populärt att utföra en köksrenovering. Många ser chansen att renovera sitt kök och skapa det kök de drömmer om. Det finns otroligt många val att göra och ett kök kan verkligen bli precis så personligt som du vill ha det.

Vår helhetslösning hjälper dig med allt. Om du är intresserad av att utföra en köksrenovering hemma rekommenderar vi dig att boka tid för ett samtal. På så sätt kan vi gå igenom din renovering och erbjuda dig en offert. Att anlita duktiga och kunniga köksrenoverare är svårt. Då köksrenoveringar kräver mycket tid i åtgång har de flesta fullbokade scheman för lång tid framöver. 

Om du är sugen på att renovera ditt kök rekommenderar vi dig därför att du hör av dig till oss direkt. På så sätt kan vi se till att din köksrenovering kan ske precis när du vill att den ska äga rum. Varför inte boka in en köksrenovering när du är på semester, då slipper du lyssna på vårt snickrande och hamrande.